Pjaca, pravo srce Splita

Piazza Heritage Hotel nalazi se u elegantnoj secesijskoj zgradi na slavnoj splitskoj Pjaci, prostoru ispred zapadnog ulaza u Dioklecijanovu palaču (tzv. Porta Ferrea). Pjaca je već stoljećima glavni gradski trg i omiljeno mjesto izlazaka, druženja i šetnji Splićana i njihovih gostiju. Na Pjaci se trgovalo, šetalo, plesalo i zabavljalo. Na njoj su priređivane povorke i procesije, odvijala se suđenja, stupale razne vojske.

U neposrednoj blizini Pjace je i najstarija katedrala na svijetu, splitska katedrala sv. Dujma, carska palača s Peristilom, Dioklecijanovi podrumi i uske kamene uličice stare gotovo dvije tisuće godina. Piazza Heritage Hotel okružena je brojnim povijesnim, kulturnim i turističkim znamenitostima te čitavim nizom restorana, kafića, konoba i ostalih sadržaja, a tek minuta hoda dijeli vas od Rive i ugodne šetnje uz more.

Kako do nas

Piazza Heritage Hotel na savršenoj je lokaciji za sve koji dolaze u Split. Naše luksuzne sobe su samo nekoliko stotina metara udaljene od splitskog autobusnog i željezničkog kolodvora te trajektne luke Split. Po dolasku, jednostavno krenite prema centru i Pjaci i već za pet minuta hoda ste na našoj recepciji!

Stižete li avionom na splitski aerodrom Resnik, do nas možete doći taksijem, rent-a-car automobilom ili posebnim aerodromskim autobusima Croatia Airlinesa. Nudimo mogućnost i da vas, po dogovoru, dočekamo osobno, s našim vlastitim luksuznim automobilom. Za sve goste koji stižu automobilom, Piazza Heritage Hotel osigurava zatvoreni parking.

TOP UA-63941622-1